BIOSYSTEMS , de specialist in advies, de verkoop, de installatie en  dienstverlening na de aankoop van robotgrasmaaiers.

"HET LEVEN IS MEER DAN GRASMAAIEN ALLEEN"

Op basis van deze uitspraak werd in 2006 Biosystèmes opgericht.

Biosystèmes heeft al zo een honderdtal referenties en is op dit ogenblik de absolute marktleider op het vlak van robotgrasmaaiers.
Het merk wil de beste zijn en richt zich bij zijn promotiecampagnes vooral op de Ambrogio. De producten zijn uitgerust met de speciale software van Centro Sistemi waardoor ze steeds een technologische voorsprong op de concurrentie behouden.

ONZE EXCLUSIEVE EN GEPERSONALISEERDE AANPAK

Een robotgrasmaaier wordt niet zoals een traditionele grasmaaier in een winkel verkocht.

Daarom is een winkel voor ons van geen enkel nut. Omdat we zo specifiek zijn gaan we op zoek naar een globale oplossing, een volledige service, zowel voor het oplossen van problemen als voor het personaliseren van contacten, advies en voorgestelde oplossingen. Een gratis bezoek aan het terrein is onontbeerlijk.

ONS TEAM

Otten Emmanuel, is de technisch-commercieel verantwoordelijke van Biosystème, verantwoordelijk voor de verkoop, installaties en dienst naverkoop. Alle mogelijke technische problemen in verband met het terrein of de robot vallen onder zijn bevoegdheid.

Dankzij het groeiend succes van ons bedrijf kunnen we in 2008 onze commercieel potenteel uitbreiden.